Σελίδες

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

CLASSIC DUELS 6


                                                           

















RE-ANIMATOR(1985):95%                                                                STREET TRASH(1987):5%


RE-ANIMATOR
STORY:Ο Herbert West, νεαρός φοιτητής της ιατρικής, έχει ανακαλύψει έναν ορό που επαναφέρει στη ζωή τους νεκρούς. Μαζί με τον συμφοιτητή και συγκάτοικό του Dan Cain αρχίζουν τα πειράματα πάνω σε πτώματα, που όμως δεν πάνε όπως τα θέλουν γιατί τα νεκραναστημένα πτώματα είναι εξαιρετικά βίαια. Η έρευνα του West προκαλεί το ενδιαφέρον του καθηγητή Δρ. Carl Hill, ο οποίος προσπαθεί να κάνει την εφεύρεση του West δικιά του.(b-movies.gr)

STREET TRASH
STORY:Ένας ιδιοκτήτης κάβας βρίσκει στο κελάρι του μολυσμένο αλκοόλ. Παρόλα αυτά αποφασίζει να το λανσάρει στους άστεγους της γειτονιάς, οι οποίοι όταν το πίνουν λιώνουν. Δύο hobos προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στο σκουπιδότοπο που διαμένουν παρέα με έναν ψυχάκια βετεράνο του Βιετνάμ. Παράλληλα ένας μπάτσος ερευνεί την υπόθεση με τους λιωμένους άστεγους. 



ΣΧΟΛΙΟ
RE-ANIMATOR:Απολαυστική κωμωδία τρόμου με ένα σενάριο που παρότι αρχικά θυμίζει την ιστορία του Frankenstein, τελικά καταφέρνει να δώσει κάτι τελείως ξεχωριστό και πρωτότυπο! Είναι αστεία, έχει άφθονο gore, έχει ένα εξαιρετικό κλασικό soundtrack, σκηνές που σου μένουν και γενικά είναι πολύ διασκεδαστική!
STREET TRASH:Η ταινία αυτή βασίζεται στην καφρίλα της και σε κάποιες πολύ καλές gore σκηνές που έχει! Κατά τ’ άλλα η πλοκή δεν βγάζει κανένα νόημα και οι σκηνές μοιάζουν ασύνδετες μεταξύ τους! Αξίζει για όποιον θέλει να δει μια παλαβή σπλατεριά χωρίς σενάριο!

Και οι δύο ταινίες είναι κωμωδίες τρόμου και επίσης και οι δύο έχουν άφθονο gore!Απ’την μια όμως το re-animator καταφέρνει να κρατήσει τις ισορροπίες μεταξύ των δυο ειδών και να προσφέρει κάτι αστείο αλλά και μια ενδιαφέρουσα πλοκή και απ’την άλλη το street trash έχει μια ανύπαρκτη ιστορία και προσφέρει μόνο κάποιες σκόρπιες καλές στιγμές! Προφανώς και προτιμώ λοιπόν το re-animator!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου